Maro viert Feria de San Antón Abad

MARO – In het, tot de gemeente Nerja behorende, kustdorp Maro wordt dit weekeinde weer het jaarlijkse Feria de San Antón Abad gevierd. Het traditionele feest is een eerbetoon aan de lokale beschermheilige.

Op zaterdag 15 januari worden er vanaf 19.00 uur overal in het dorp vreugdevuren ontstoken, trekken er muziekkorpsen door de straten en wordt er in het centrum van het dorp gedanst in feesttenten, op klanken van diverse bands. Op maandag 17 januari is er rond 17.30 uur een speciale mis in de lokale kerk Iglesia de las Maravillas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s