Hervatting Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Na een korte winterstop wordt de competitie voor de Nederlandse Eredivisie vrijdagavond 14 januari hervat. De voetbalwedstrijden in deze negentiende speelronde zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdag 14 januari wordt de negentiende speelronde om 20.00 uur in Zwolle geopend met de wedstrijd tussen hekkensluiter PEC Zwolle en Willem II. Op zaterdag 15 januari staan de duels NEC-Heracles (18.45 uur), Feyenoord-Vitesse (20.00 uur), FC Twente-Heerenveen (eveneens vanaf 20.00 uur) en Go Ahead Eagles-RKC (21.00 uur) geprogrammeerd.

Zondag 16 januari volgen dan de wedstrijden FC Utrecht-Ajax (12.15 uur), FC Groningen-PSV (14.30 uur), SC Cambuur-Sparta Rotterdam (eveneens 14.30 uur) en Fortuna Sittard-AZ (16.45 uur).

De competities in Spanje liggen dit weekeinde stil in verband met de achtste finales van de Copa del Rey, het Spaanse bekertoernooi. De beide regionale cubs Granada CF en Málaga CF zijn hiervoor al uitgeschakeld. Málaga speelt vrijdag 14 januari wel een oefenwedstrijd in het eigen La Rosaleda-stadion tegen het Belgische Waasland-Beveren (aanvang 11.00 uur). Aanvankelijk zou het Hongaarse Puskás Académia FC de tegenstander zijn, maar deze club heeft zich donderdag afgemeld nadat er een aantal Corona-gevallen binnen de selectie aan het licht kwamen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s