Málaga CF redt punt in slotfase tegen Gijón

MALAGA – Met een late treffer, drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd, redde Málaga CF zondagavond 9 januari alsnog één punt in het competitieduel voor de Spaanse Segunda División tegen Sporting Gijón: 2-2.

De bezoekers kwamen in het Estadio La Rosaleda van Málaga al na zestien minuten voetballen op een voorsprong via een benutte strafschop. De Serviër Uros Durdevic schoot de bal vanaf elf meter binnen: 0-1. Ook Málaga had een strafschop nodig om tot een doelpunt te komen: na een half uur spelen schoot Brandon Llamas beide clubs vanaf de penaltystip op gelijke hoogte: 1-1.

Vier minuten voor rust nam Gijón opnieuw de leiding in de wedstrijd dankzij een treffer van de Oekraïner Vasyl Kravets, waarmee hij de ruststand bepaalde op 1-2. Pas in de slotfase van de tweede helft redde Ramón Rodríguez een punt voor Málaga door de 2-2 binnen te werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s