Barcelona komt opnieuw niet langs Granada CF

GRANADA – Voor de tweede keer in deze voetbalcompetitie voor de Spaanse Primera División is FC Barcelona er niet in geslaagd zich te ontdoen van Granada CF. Na negentig minuten voetbal stond er, evenals na de eerste ontmoeting in Barcelona in september vorig jaar, zaterdagavond 8 januari een 1-1 eindstand op het sorebord. Barcelona eindigde het duel met tien spelers, nadat Pablo Martín Páez Gavira (voetbalnaam ´Gavi´) tien minuten voor tijd met een rode kaart (na 2x geel) van het veld werd gestuurd.

Was het in het eerste duel FC Barcelona dat pas in de slotminuut een nederlaag wist te voorkomen, dit keer was het Granada dat vlak voor tijd alsnog de gelijkmaker liet optekenen. Barcelona leek het duel in het Estadio Nuevo Los Cármenes goed te beginnen, toen Luuk de Jong de bezoekers al na tien minuten voorsprong zette. Het doelpunt werd echter afgekeurd, waarna het tot halverwege de tweede helft duurde voordat De Jong het veldoverwicht van Barcelona in een geldige treffer uitdrukte (0-1).

De veldverwijzing van Gavi in de 79ste minuut deed de thuisclub nog één keer extra aanzetten in de jacht op de gelijkmaker. Die kwam er in de voorlaatste minuut, toen José Antonio Rodríguez het publiek deed opveren met zijn treffer: 1-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s