Film Cry Macho te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 9 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Cry Macho´ van regisseur Clint Eastwood vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Clint Eastwood, Dwight Yoakam en Daniel Graulau. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s