Reyes Magos ook naar Almuñécar

ALMUNECAR – De Reyes Magos (‘Drie Koningen’) maken op woensdag 5 januari hun jaarlijkse en glorieuze intocht in de kustplaats Almuñécar (circa twintig kilometer boven Nerja richting Motril). De intocht begint rond 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De lange sliert vertrekt om 17.00 uur vanuit het Estadio Municipal de Deportes ‘Francisco Bonnet’ voor een rondgang door de straten van Almuñécar, om rond 21.30 uur weer in het sportstadion terug te keren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s