Meteorologen verwachten droge en warme jaarwisseling voor Nerja

NERJA – Volgens de huidige weersverwachtingen staat Nerja en omstreken een droge en relatief warme jaarwisseling te wachten. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorspellen op zowel oud- als nieuwjaarsdag gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius terwijl het in de nieuwjaarsnacht niet kouder wordt dan 15 graden Celsius.

Daarbij wordt het volgens de weerkundigen vrijwel windstil en is de kans op neerslag zo goed als nihil. Ook in de aanloop naar de jaarwisseling is er sprake van aangenaam weer rond Nerja. Op dinsdag 28 december wordt een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden Celsius voorzien, een dag later wordt het nog iets warmer.

Voor de rest van de week blijft het kwik rond de grens van 20 graden schommelen, van wind is daarbij nauwelijks sprake. De zon laat zich de komende dagen vooral gedurende de ochtenden regelmatig zien, later op de dag kan er af en toe sprake zijn van wat passerende wolkendekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s