Renovatie sportvelden bij Maro

MARO – De sportvelden bij het Colegio Las Maravillas van Maro, het tot de gemeente Nerja behorende dorp aan de kustweg N-340, ondergaan binnenkort een ingrijpende renovatie. Voor het project heeft de gemeente Nerja tijdens de jongste raadsvergadering afgelopen week een bedrag van 45.356,85 euro gereserveerd.

De renovatie is nodig gezien de verslechterde toestand van de huidige faciliteiten. Daarbij wordt de ondergrond van de sportvelden volledig vernieuwd en worden muren van het bestaande complex gerepareerd, nadat deze zijn aangetast door wortels van ernaast staande bomen. Het is de bedoeling dat de werken, na voltooiing van de aanbestedingsprocedures, zo snel mogelijk beginnen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s