Vaso Largo Band trekt door straten van Nerja

NERJA – De Vaso Largo Band trekt zaterdagavond 25 december door de straten van het centrum van Nerja. De band, die rond 17.00 uur vertrekt vanaf het Plaza Tutti Frutti, brengt daarbij kerstmuziek ten gehore.

Vanaf Tutti Frutti trekt de band via de Calle El Barrio naar het Plaza Cavana, om via de Calle Carmen koers te zetten naar het Balcón de Europa. Vervolgens leidt de route via de Puerta del Mar over de Calle Almirante Ferrandiz (ook wel Calle Cristo genoemd) en de Calle Gloría weer terug via de Calle Pintada naar het Balcón de Europa en het Plaza d´España.

Op het Plaza de España is vanaf 18.00 uur een ‘Disney show’ voor kinderen, waarbij allerlei Disney-figuren rondlopen. Rond de klok van 20.00 uur volgt er dan een zambomba-concert door de groep Estrella del Sur.

Een en ander is wel afhankelijk van het weer: bij regenval heeft de gemeente Nerja de neiging om dergelijke activiteiten op het allerlaatste moment af te gelasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s