Midweekse speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de achttiende en midweekse speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn deze week in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op dinsdag 21 december wordt de achttiende speelronde om 18.45 uur in Arnhem geopend met de wedstrijd tussen Vitesse en hekkensluiter PEC Zwolle. Om 21.00 uur volgt dan de wedstrijd tussen AZ en FC Groningen.

Op woensdagavond 22 december staan de duels Willem II-NEC en Heerenveen-Feyenoord (beide wedstrijden beginnen om 18.45 uur) op het programma, gevolgd door Heracles-Cambuur (aftrap 20.00 uur), Ajax-Fortuna Sittard en FC Utrecht-FC Twente (beide duels beginnen om 21.00 uur).

PSV speelt donderdag 23 december vanaf 18.45 uur in Eindhoven tegen Go Ahead Eagles, de competitieronde wordt afgesloten met de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk (aanvang 21.00 uur). Voor de Spaanse Primera División komt het Andalusische Granada CF deze week op woensdag 22 december vanaf 19.00 uur in actie tegen Atlético Madrid. Málaga CF komt dit jaar niet meer in actie voor de Segunda División en speelt op maandagavond 3 januari een uitwedstrijd tegen Alcorcón (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s