Film Wild Moutain Thyme te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 23 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Wild Mountain Thyme´ van regisseur John Patrick Shanley vertoond. De Amerikaanse productie uit 2020 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Emily Blunt, Jamie Dornan en Jan Hamm. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s