Zeventiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zeventiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zaterdag 18 december wordt de zeventiende speelronde om 16.30 uur geopend met de wedstrijd Fortuna Sittard-FC Utrecht. Om 18.45 uur volgt dan het duel tussen Sparta en Vitesse, om 20.00 uur staan de wedstrijden Heracles-FC Groningen en AZ-Willem II gepland. De voetbalzaterdag wordt vanaf 21.00 uur afgesloten met het Overijselse duel tussen PEC Zwolle en FC Twente.

Zondag 19 december treden Cambuur en Heerenveen om 12.15 uur aan voor hun onderlinge wedstrijd, dé topper in Rotterdam tussen Feyenoord en Ajax begint om 14.30 uur. Op hetzelfde tijdstip begint in Deventer de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NEC Nijmegen, de afsluitende wedstrijd gaat zondag vanaf 16.45 uur in Waalwijk tussen RKC en PSV.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagmiddag 18 december (aftrap 16.00 uur) een thuiswedstrijd in het La Rosaleda-stadion van Málaga tegen Leganés voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF speelt voor de Primera División op zondagmiddag 19 december vanaf 14.00 uur in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen RCD Mallorca.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s