Granada CF verslikt zich in Copa del Rey

MANCHA REAL – In het Estadio Polideportivo de la Juventud van Mancha Real (provincie Jaén) maakte het bescheiden Atlético Mancha Real donderdagavond 16 december een einde aan het bekeravontuur van Primera División-club Granada CF. De amateurs bleken na negentig minuten voetbal met 1-0 te sterk voor de bezoekers.

De winnende treffer kwam na 21 minuten voetbal van José-Enrique Rodríguez. Granada had gedurende het gehele duel wél een veldoverwicht maar kwam daarbij niet tot scoren. Eerder deze week werd ook het Andalusische Málaga CF al uitgeschakeld (met 1-0 door Rayo Majadahonda) voor de Copa del Rey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s