Plotselinge stijging aantal Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Met twaalf nieuwe gevallen is het aantal Corona-gevallen in Nerja op woensdag 15 december alarmerend gestegen. Dit melden de lokale gezondheidsdiensten aan de hand van de meest recente cijfers.

Met deze laatste ontwikkeling is het zogeheten Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) in één klap opgelopen naar 184.4, waar dit de afgelopen week nog schommelde rond de 100.

Het totaal aantal geconstateerde gevallen in Nerja (sinds het begin van de pandemie in het voorjaar van 2020) is nu opgelopen naar 1.295. Hiervan zijn 1.226 mensen inmiddels volledig genezen verklaard. De gezondheidsdiensten raden de bevolking aan om, op plaatsen waar de onderlinge afstand van anderhalve meter niet is te handhaven, een mondmasker te dragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s