Kerstconcert Banda de Música Municipal de Nerja in CCN

NERJA – De Banda Municipal de Música de Nerja verzorgt op vrijdag 17 december haar kerstconcert in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45. Het concert is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de gemeentelijke muziekband optreedt voor eigen publiek.

De Banda Municipal de Música de Nerja werd in 1989 opgericht op initiatief van de gemeente, met als doel jonge inwoners van Nerja een kans te geven zich te bekwamen in het spelen van instrumenten onder deskundige begeleiding.
De band, onder leiding van dirigent José Pedro Almendro del Pino, maakt zijn opwachting bij alle vrijwel alle grote evenementen in Nerja. Van intochten, processies tot vieringen van speciale dagen als de Virgin del Carmen, San Isidro etcetera. Daarnaast is de muziekband een graag geziene gast tijdens evenementen in geheel Spanje.

Vrijdag wordt louter kerstmuziek ten gehore gebracht. Het optreden begint om 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s