Balletfilm Orpheus und Eurydike te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 15 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de balletfilm ‘Orpheus und Eurydike´ vertoond.

De film is gebaseerd op uitvoering in 2008 van het Ballet de l´Opera National de Paris van de opera van Christoph Willibald Gluck en Ranieri de´Calzabigi uit 1762. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s