Zestiende speelronde Eredivisie én ontknoping Formule I GP in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de voetbalwedstrijden in de zestiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie als de ontknoping van het wereldkampioenschap Formule I zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Vrijdagavond 10 december speelt Willem II in Tilburg vanaf 20.00 uur tegen Cambuur. Het programma op zaterdag 11 december begint om 18.45 uur met de wedstrijd FC Utrecht-Go Ahead Eagles, gevolgd door Heerenveen-Sparta (20.00 uur) en PEC Zwolle-Fortuna Sittard (aanvang 21.00 uur). Op zondagmiddag 12 december staan de duels FC Twente-RKC (12.15 uur), FC Groningen-Feyenoord, Vitesse-Heracles (beiden 14.30 uur) én Ajax-AZ (16.45 uur) op de rol. De speeldag wordt vanaf 20.00 uur afgesloten in Nijmegen met de wedstrijd NEC-PSV.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 11 december (aftrap 20.30 uur) een uitwedstrijd tegen het hoog geklasseerde (derde) Baskische SD Eibar voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF speelt voor de Primera División op maandagavond 13 december vanaf 20.00 uur in en tegen Cádiz.

De Formule I Grand Prix van Abu Dhabi is zondagmiddag 12 december de afsluitende én beslissende wedstrijd van het seizoen. De beide kemphanen Max Verstappen (Nederland) en de Brit Lewis Hamilton delen momenteel de koppositie in de strijd om het wereldkampioenschap met 369,5 punten. De wedstrijd op het Yas Marina-circuit van Abu Dhabi begint zondagmiddag om 14.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s