Flamenco- en zambomba-kerstconcert in Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – Een speciaal kerstconcert is zondag 12 december te beluisteren op het Plaza de San Francisco uit Málaga, als de stichting Flamenco Abierto Axarquía een anderhalf uur durend optreden laat uitvoeren met typisch Andalusische kerstliederen in flamencostijl.

Daarbij ontbreekt ook het kenmerkende zambomba-instrument niet. Opgetreden wordt er door de zangers/zangeressen Bastian Soto, Carmen Ruiz, Geno Villalba, Eduardo López, Gema Chicano, Jessica Peñas en Laura Guerra. Deze worden op gitaar begeleid door Rubén Portillo en op drums door Alex Otero.

Het concert begint rond de klok van 12.30 uur en is gratis toegankelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s