Málaga CF in eigen huis onderuit tegen laagvlieger

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF leed zondagmiddag 5 december in het eigen stadion La Rosaleda een gevoelige nederlaag. De Andalusische middenmoter in de Segunda División ging met 1-2 onderuit tegen laagvlieger SD Amorebieta (21ste en voorlaatste op de ranglijst) en verloor daarmee de aansluiting met de subtop in de competitiestand.

Amorebieta-spits Gorka Guruzeta deed Málaga mijn zijn twee treffers in respectievelijk de tiende en 38ste minuut van de wedstrijd de das om. De thuisclub had weliswaar de gehele wedstrijd een riant veldoverwicht, maar slaagde er niet om dit in doelpunten om te zetten.

Tot overmaat van ramp werd halverwege de tweede helft Málaga-verdediger Genaro Rodríguez met een rode kaart van het veld gestuurd en moest de thuisclub met tien spelers verder in de jacht om de achterstand weg te werken. Diep in de extra tijd kwam nog wel de aansluittreffer op het bord (1-2, eigen doelpunt van Amorebieta-verdediger Oier Luengo) maar verder lieten de bezoekers het niet komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s