Granada CF in slotfase langs Alavés

GRANADA – Met een doelpunt vier minuten voor tijd trok Santiago Arias vrijdagavond 3 december voor zijn voetbalclub Granada CF drie belangrijke punten over de streep. Arias bepaalde met die late treffer de eindstand in het competitieduel voor de Spaanse Primera División tegen Deportivo Alavés op 2-1.

In het eigen voetbalstadion Nuevo Los Cármenas had Granada vrijdagavond de handen vol aan een andere laagvlieger. De nummers vijftien (Granada) en zestien (Alavés) van de ranglijst leken lang op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, waarbij de bezoekers licht de overhand hadden. Het doelpunt in de slotfase zorgde ervoor dat de punten in Andalusië bleven.

Lang daarvoor had Antonio Puertas de thuisclub in de openingsfase (veertiende minuut) op een 1-0 voorsprong gezet. Alavés drong daarna wel aan maar had de hulp van Granada-speler Luis Abram nodig om langszij te komen. Abram werkte negen minuten voor tijd de bal in eigen doel (1-1). Vijf minuten later repareerde Arias met zijn treffer deze tegenslag en incasseerde Granada alsnog drie zwaar bevochten punten.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s