Film ´Born Dead, Still Weird´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 5 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Born Dead, Still Weird´) van regisseur Steven-Charles Jaffe vertoond. De Amerikaanse productie uit 2013 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Lewis Black, Stephen Colbert en Guillermo del Toro. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt anderhalf uur. De film gaat over het leven van de legendarische cartoonist Gahan Wilson. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s