Aangepaste openingstijden supermarktketen Mercadona komende week

NERJA – De supermarktketen Mercadona heeft voor de maand december de openingstijden aangepast. De beide vestigingen in Nerja zijn maandag 6 en woensdag 8 december gesloten in verband met de viering van de Spaanse nationale feestdagen (op maandag in verband met de viering van Spaanse grondwet Día de la Constitución en op woensdag de Inmaculada Concepción).

Op zaterdag 25 december (Kerstviering) en week later (zaterdag 1 januari, nieuwjaarsdag) zijn de Mercadona-vestigingen gesloten. Ook op woensdag 6 januari (Reyes Magos) zijn de vestigingen in Nerja gesloten.

Mercadona heeft twee vestigingen in Nerja. De oudere is te vinden in het centrum van de stad  aan de Calle San Miguel (tegenover het bureau van de Guardia Civil), in 2014 werd de nieuwste vestiging aan Calle Cártama (naast de N-340 bij de rotonde boven de wijk Burriana) geopend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s