Nerja blijft werken aan imago-verbetering met nieuwe vuilnis-inzamelpunten

NERJA – Met nieuwe en gemoderniseerde inzamelpunten voor afval uit winkels en horecabedrijven in de binnenstad wil de gemeente Nerja het imago van de stad verder verbeteren. Hiervoor werden de afgelopen week zeven nieuwe zogeheten ´ecologische eilanden´ gelanceerd, die de inzameling in het centrum verder moeten verbeteren én het toeristische imago van de stad moeten opkrikken.

Voor de realisatie van de betreffende inzamelpunten heeft de gemeente een budget uitgetrokken van een kleine achttienduizend euro. Volgens wethouder Gema García beperkt de actie zich niet tot het centrum van de stad. Ook in de buitenwijken van Nerja zijn dergelijke inzamelpunten gepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s