Veertiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de veertiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De veertiende competitieronde wordt vrijdagavond 26 november om 20.00 uur in Nijmegen geopend met het duel tussen NEC en Cambuur. Een dag later (zaterdag 27 november) staan de wedstrijden Fortuna Sittard-FC Groningen (18.45 uur), PEC Zwolle-RKC Waalwijk (20.00 uur) en Willem II-Go Ahead Eagles (aanvang 21.00 uur) op de rol.

Op zondag 28 november volgen dan nog Sparta-Ajax (12.15 uur), FC Utrecht-Heracles, FC Twente-Feyenoord (beiden aanvang 14.30 uur), Heerenveen-PSV (aftrap 16.45 uur) en Vitesse-AZ (20.00 uur). Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagmiddag 27 november (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen Burgos voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Primera División op vrijdagavond 26 november vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd af tegen Athletic Bilbao.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s