CD Nerja op eigen terrein tegen CD Athletic Fuengirola

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zondag 28 november voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Athletic Fuengirola.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 16.00 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de zestiende plaats met acht punten uit tien wedstrijden, Fuengirola staat achtste met vijftien punten. Koploper Mijas Las Lagunas verzamelde tot op heden 25 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s