Maro krijgt grote parkeerplaats

MARO/NERJA – Bij de entree van het dorp Maro, even boven Nerja gelegen aan de kustweg N-340, wordt binnenkort gewerkt aan de realisatie van een parkeerplaats met een capaciteit van 145 auto´s op een grondgebied van 4.500 vierkante meter. Hiervoor heeft de gemeente Nerja, waartoe Maro behoort, een budget uitgetrokken van 185.260,73 euro.

De komst van de parkeerplaats (bij de entree van het dorp, red.) moet een oplossing bieden voor de overlast die de bewoners al tijden ondervinden van de grote toestroom aan bezoekers. Het is de bedoeling dat de parkeerplaats nog voor het begin van de volgende zomer wordt gerealiseerd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s