Hardloopevenement Milla de Navidad

NERJA – De 37e editie van de hardloopwedstrijd Milla Urbana de Navidad Memorial Miguel y Cecilio Prados Ruiz wordt op zondag 26 december afgewerkt in het centrum van Nerja. De wedstrijden zijn onderverdeeld in zestien categorieën (van de jongste jeugd tot veteranen en weer onderverdeeld in mannen en vrouwen), het eerste startschot zal klinken rond 11.00 uur.

Die start vindt dit jaar weer plaats op het Balcón de Europa van Nerja, nadat vorig jaar vanwege de Corona-pandemie was uitgeweken naar het lokale atletiekstadion. Het parcours kent normaal gesproken voor de seniorencategorieën een lengte van 1.609 meter, de jeugd heeft een aangepast parcours over 500 meter.

Inschrijven kan tot en met donderdag 23 december (deadline: 14.00 uur, de inschrijvingskosten zijn drie euro voor volwassen, twee euro voor de jeugd). Inschrijven kan via de website www.nerjaatletismo.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s