Midnight Mechanics bij La Carpinteria in Cómpeta

COMPETA – De band Midnight Mechanics treedt vrijdagavond 26 november op bij La Carpinteria Bar in de plaats Cómpeta. Bij deze band speelt onder anderen de in Nerja en directe omgeving veel optredende zanger/gitarist Lee Townsend.

Het optreden duurt van 21.30 uur tot circa middernacht. De band brengt voornamelijk rockmuziek ten gehore. La Carpinteria is te vinden aan de Avenida La Cónstitución in het bergdorp Cómpeta, op ruim zeshonderd meter hoogte en circa vijftien kilometer landinwaarts vanaf de kustplaats Torrox. De toegang is vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s