Regen op komst rond Nerja in weekeinde

NERJA – Voor Nerja en directe omgeving ziet het er naar uit dat het komend weekeinde niet droog blijft. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorspellen in hun jongste weersvoorspellingen regen op zowel zaterdagochtend 20 november als in de (na)middag van zondag 21 november.

De temperaturen blijven daarbij aangenaam voor de tijd van jaar met een gemiddelde dagtemperatuur van circa twintig graden Celsius. Die temperaturen verwachten de weerkundigen ook voor het begin van de volgende week, wél lopen dan de nachttemperaturen aanzienlijk terug van zestien graden Celsius (vrijdagnacht) tot acht graden Celsius (in de nacht van komende dinsdag op woensdag). De komende dagen is in er in de voorspellingen ook sprake van een matige tot forse wind, die na het weekeinde in kracht afneemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s