Bustrip met Arts Society Nerja naar Málaga

NERJA – De Arts Society Nerja heeft voor zaterdag 4 december vanuit Nerja een bustrip naar Málaga georganiseerd, waarbij onder meer bezoeken worden gebracht aan het Carmen Thyssen Museum en aan de befaamde kerstverlichting aan de Calle Larios in Málaga.

Het vertrek vind plaats om 13.00 uur vanaf het centrale busstation in Nerja, de terugkomst uit Málaga is gepland rond de klok van 21.00 uur. Deelname aan de trip kost 25 euro per persoon (voor leden van de Arts Society is die prijs twintig euro per persoon). Boeken kan (tot dinsdag 23 november) telefonisch via het nummer (+34) 601 621 039 of via de website https://www.theartssocietynerja.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s