WK Kwalificatieduel Nederland-Noorwegen in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het laatste kwalificatieduel van het Nederlands voetbalelftal voor het wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar is dinsdagavond 16 november in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Na de ronduit beschamende slotfase in het vorige pouleduel tegen Montenegro (2-2) hoopt Oranje zich in de Rotterdamse Kuip (zonder toeschouwers in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen in Nederland) alsnog te plaatsen voor de eindronde van het WK. Na negen gespeelde wedstrijden leidt Nederland groep G met twintig punten. Turkije en Noorwegen volgen met achttien punten.

Bij El Fuego zijn de komende dagen ook andere duels uit de WK-kwalificatiereeks te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s