Film Another Round te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 16 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Another Round´ (originele titel ´Druk´) van regisseur Thomas Vinterberg vertoond. De Deense productie uit 2020 is te zien in de originele Deenstalige uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen en Magnus Millang. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee uur. De film gaat over vier docenten die proberen een dagelijks alcoholpromillage van 0,5 in hun bloed te handhaven om te zien wat voor invloeden en effecten dat heeft op zowel hun werk als hun sociale leven. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s