34ste uitgave vogeltentoonstelling in Almuñécar

ALMUNECAR – Van vrijdag 12 tot en met zondag 21 november vindt in de kustplaats Almuñécar de 34ste uitgave van het jaarlijkse Concurso Ornitológico plaats. Deze vindt plaats in edificio Plaza Mayor 9 (Avenida Fenicia) en is georganiseerd door de Asociación Ornitológica de Almuñécar.

Een jury van zeventien kenners zullen daarbij de, naar verwachting ruim 1.500, aangeboden vogels beoordelen op allerhande eigenschappen, waarna de expositie voor het publiek toegankelijk is van donderdag 17 tot en met zaterdag 20 november tussen 10.00 en 14.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur. De laatste dag (zondag 21 november) is gereserveerd voor de prijsuitreikingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s