Online lezing door Helen Sijsling bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 8 november een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Helen Sijsling en heeft als titel ‘Barcelona, Explosion of Creativty’. De lezing begint om 18.00 uur en vindt plaats in het Centro Cultural van Nerja aan de Calle Granada 45.

De kosten voor deelname bedragen tien euro voor niet-leden. De lezing is ook via internet toegankelijk. Meer informatie over de Arts Society Nerja en de betreffende lezing is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s