Georganiseerde Río Chillar-wandelingen vanuit Nerja

NERJA – Vanuit Fitzgerald´s Bar aan het Parque Verano Azul kan met regelmaat worden deelgenomen aan begeleide wandelingen door en langs de Río Chillar. De eerstvolgende tochten staan dinsdag 9 en donderdag 11 november (beiden aanvang 09.30 uur) op de rol.

De wandeltocht duurt circa vijf uur, de organisatie is in handen van de Shamrock Roamers Walking Club. De deelnamekosten voor de wandeling (inclusief lunch) zijn vijftien euro per persoon. Naast de vijf uur durende wandeling is er ook een kortere route van drie uur beschikbaar. Goed schoeisel is, in verband met het regelmatig doorwaden van de rivier tijdens oversteken, een vereiste. Het opgeven voor deelname kan ter plekke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s