FC Cartagena te sterk voor Málaga CF

CARTAGENA – Voetbalclub Málaga CF ging zondag 7 november vrij kansloos onderuit in de vijftiende speelronde van de competitie voor de Spaanse Segunda División. Bij en tegen FC Cartagena wed een 3-1 verlies geleden. Hierdoor zakte de Andalusische formatie naar de elfde plaats op de ranglijst.

Málaga wist één helft gelijke tred te houden met de thuisclub. Op slag van rust incasseerden de bezoekers een eerste tegenslag toen Rubén Castro een strafschop verzilverde voor de thuisclub. Negen minuten na de pauze verdubbelde Pablo Vázquez Pérez de score, in de 65ste minuut tilde Castro met zijn tweede treffer van de avond de stand naar 3-0. Pas acht minuten voor tijd deed Málaga iets terug: de Fransman Mathieu Peybernes bepaalde de eindstand op 3-1.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s