Cuadro Flamenco naar Centro Cultural

NERJA – Liefhebbers van flamenco-muziek en -dans kunnen zaterdagavond 6 november hun hart ophalen in het Centro Cultural Villa de Nerja. Daar staat een optreden van het Cuadro Flamenco op het programma, met onder anderen de regionaal bekende flamencodanser Jaime Fresnada (ook bekend onder de naam ´El Stampo´) binnen de gelederen.

De show in het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja begint om 20.00 uur en duurt zo´n anderhalf uur. De toegangsprijs bedraagt twaalf euro per persoon, kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij de kassa´s van het theater. Ook zijn deze online te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/jaime-el-estampio/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s