Elfde speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de elfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. PSV speelt zaterdagmiddag 30 oktober vanaf 16.30 uur een thuiswedstrijd in Eindhoven tegen FC Twente, Ajax treedt om 18.45 uur in Almelo aan voor een uitwedstrijd tegen Heracles. Later op die avond staan de wedstrijden Heerenveen-Vitesse (aanvang 20.00 uur) en AZ-PEC (aftrap om 21.00 uur) op de rol.

Op zondag 31 oktober wordt vanaf 12.15 uur de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta afgewerkt. NEC ontmoet die dag vanaf 14.30 uur in Nijmegen FC Groningen, om 16.45 uur is de aftrap van de duels RKC-Cambuur en FC Utrecht-Willem II. De voetbalzondag wordt vanaf 20.00 uur in Deventer afgesloten met de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 31 oktober (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen Real Oviedo voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Primera División op maandagavond 1 november vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd af bij en tegen Levante UD.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s