Granada CF ontsnapt aan nederlaag tegen hekkensluiter

GRANADA – In een wedstrijd met een sensationele slotfase ontsnapte de Andalusische voetbalclub Granada CF donderdagavond 28 oktober aan een thuisnederlaag tegen hekkensluiter Getafe. In de zevende minuut van de blessuretijd zette Jorge Molina beide ploegen alsnog op gelijke hoogte: 1-1.

In het stadion Nuevo Los Cármenes kende de thuisclub donderdag een uiterst moeilijke avond. Ondanks een duidelijk veldoverwicht slaagde Granada er niet in om dat ook in doelpunten uit te drukken. Toen Getafe in de 36ste minuut via de Turkse aanvaller Enes Ünal zelfs de leiding nam in de wedstrijd (0-1), werd de druk voor het seizoen matig presterende Granada (zeventiende op de ranglijst in de Primera División) nog groter.

Halverwege de tweede helft kreeg de thuisclub een uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar de Colombiaan Luis Javier Suárez Charris schoot de bal uit een toegekende strafschop hoog over. Ook daarna deden zich nog diverse hectische mogelijkheden voor in het strafschopgebied van Getafe, waarbij Granada er maar niet in slaagde de bal over de lijn te werken. Diep in blessuretijd redde Molina met zijn treffer alsnog een punt voor de Andalusische club: 1-1.  

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s