Film The Ligthouse te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 31 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Lighthouse’ van de regisseur Robert Eggers vertoond. Deze Amerikaans/Canadese productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Deze horrorfilm gaat over twee geïsoleerde vuurtorenwachters die aan het einde van de negentiende eeuw langzaam naar de rand van de waanzin afglijden. De hoofdrollen worden vertolkt door Willem Dafoe en Robert Pattinson. De vertoning begint om 17.00 uur, duurt bijna twee uur en de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s