Groen licht voor komst fietspad tussen Nerja en Maro

NERJA/MARO – De gemeenteraad van Nerja heeft groen licht gegeven voor de aanleg van een fietspad langs de N-304 tussen Nerja en Maro. Voor de werken in de eerste fase is een bedrag gereserveerd van 417.000 euro.

De plannen voor de aanleg van een dergelijk fietspad bestaan al geruime tijd en worden nu ook daadwekelijk gerealiseerd. In de eerste fase is er sprake van de aanleg van een fietspad tussen de rotonde naar Playa Burriana en de rotonde op dezelfde (kust)weg naar de urbanisatie Oasis de Capistrano. Wanneer er een aanvang wordt gemaakt met de werkzaamheden is nog niet bekend, op dit moment loopt er een aanbestedingsprocedure voor de eerste fase van het project.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s