Málaga CF doet goede zaken op eigen veld

MALAGA – Voor eigen publiek heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 24 oktober een belangrijke 1-0 overwinning geboekt op tegenstander Lugo. Met de zwaarbevochten zege in het stadion La Rosaleda werd de aansluiting met de subtop in de Spaanse Segunda División behouden.

De treffer van Genaro Rodíguez Serano, na een half uur spelen, gaf uiteindelijk de doorslag in de verder gelijk opgaande wedstrijd. Málaga steeg door de 1-0 overwinning naar de negende plaats op de ranglijst.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s