Lito Blues Band treedt op in Centro Cultural de Nerja

NERJA – De in Spanje vermaarde Lito Blues Band is vrijdag 22 oktober te zien en te beluisteren in Nerja tijdens een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. De band werd in 1989 opgericht door de gitarist Lito Fernández en bouwde sindsdien een reputatie op als live-band, met veel optredens door geheel Spanje. De Lito Blues Band groeide daarbij uit tot een vaste waarde op veel Spaanse bluesfestivals.

Het optreden begint om 20.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangskaarten kosten twaalf euro per persoon. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of via internet te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/the-lito-blues-band/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s