Expositie ´Artistas sexitanos en Nerja´ in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja is tot en met zaterdag 30 oktober een nieuwe expositie te bezoeken. Te zien zijn daarbij werken van de kunstenaars Antonio J. Arellano, Martín Morales, Paco Ariza, Dolores Salado, J. Martín en Mariángeles Raya onder de naam ´Artistas sexitanos en Nerja´.

De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s