Negende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de negende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De negende competitieronde wordt zaterdagmiddag 15 oktober om 16.30 uur geopend met de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC. Op dezelfde dag speelt Ajax van 18.45 uur een uitwedstrijd tegen Heerenveen en treedt PSV in Eindhoven om 21.00 uur aan tegen hekkensluiter PEC Zwolle. Een dag later (zondag 17 oktober) staan onder meer de wedstrijden Sparta-FC Groningen en NEC-Vitesse (beiden vanaf 14.30 uur) op het programma.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 16 oktober (aftrap 20.30 uur) een thuiswedstrijd tegen Real Zaragoza in de Spaanse Segunda División. De voor zondag 17 oktober geplande wedstrijd tussen het Andalusische Granada CF en Atlético Madrid is uitgesteld.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s