Bouw nieuw gezondheidscentrum Nerja begonnen

NERJA – Op het braakliggende terrein bij de Río Chillar, achter het pand van de Mercadona-supermarkt naast het centrum, is deze week een begin gemaakt met de werkzaamheden die uiteindelijk moeten leiden tot de komst van een nieuw gezondheidscentrum in Nerja.

Dit nieuwe gezondheidscentrum wordt gebouwd op het terrein dat jarenlang dienst deed als parkeerplaats. Met de eerste fase van het project is een bedrag van bijna één miljoen euro gemoeid. Tot die eerste fase behoort ook de aanleg van alle infrastructuur zoals het wegennet en rotondes rond het gezondheidscentrum, bestrating, openbare verlichting, telecommunicatie en bewegwijzering. Volgens de huidige planning van de gemeente Nerja moet de eerste fase van het project gereed zijn in april 2022.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s