Gitarist Gonzalo speelt bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – De Spaanse gitarist Gonzalo treedt woensdagavond 13 oktober op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. Gonzalo treedt deze maand iedere woensdagavond op bij Fitzgerald´s.

De optredens zijn gratis toegankelijk, beginnen rond 21.00 uur en duren telkens circa twee uur. Daarnaast kan er op woensdagavonden door gegadigden worden deelgenomen aan een zogeheten Open Mic-avond, onder leiding van Gonzalo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s