Bluesoptreden zangeres Suzette Moncrief op Playa Cantarriján

CANTARRIJÁN – De zangeres Suzette Moncrief verzorgt donderdagavond 14 oktober samen met de band Lito Trio een bluesoptreden bij restaurant La Barraca op het strand van Cantarriján, tussen Nerja en La Herradura. Het optreden begint rond 19.00 uur en duurt circa drie uur.

Moncrief brengt vooral nummers van Aretha Franklyn, Beyonce, Tina Turner, Donna Summer, Whitney Houston, Rihanna ten gehore. Telefonisch reserveren en het opvragen van verdere informatie is mogelijk via het nummer (+34) 675 861 719.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s