Veel muzikale optredens op de Feria-maandag

NERJA – Tijdens de derde dag van het traditionele Feria de Nerja zin her en der in de stad optredens te bezoeken van allerlei soorten bands en artiesten. Zo is het podium in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España vanaf 22.00 uur voor de bekende Spaanse flamenco- en popzangeres India Martínez, is er in een optreden van de zangeres Blanca Flor op het uitgaansplein Tutti Frutti en kan op het Balcón de Europa vanaf 20.00 uur worden geluisterd naar de klanken van de lokaal vermaarde band Aire Flamenco.

Overdag (vanaf 12.00 uur) trekt de groep Brasstown door de straten van Nerja. De derde Feria-dag wordt rond het middaguur geopend met de kindervoorstelling ´Las aventuras de Peneke´ op het Balcón de Europa.

Rond die tijd openen ook de diverse attracties op het Carabeo-parkeerterrein, dat traditiegetrouw dienst doet als kermisterrein. Vanaf 16.00 uur zijn er dansvoorstellingen op het Balcón de Europa, verzorgd door Manuel Rodríguez en de flamenco-dansgroep Belén Heredia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s