Formule 1 Grand Prix Turkije in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is op zondag 10 oktober de Turkse Formule 1 Grand Prix van het Intercity Istanbul Park op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 14.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de zestiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt de Brit Lewis Hamilton met 246,5 punten, Max Verstappen volgt met 244,5 punten. De Fin Vallteri Bottas bezet op ruime afstand de derde plaats met 151 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s